SIXDAYS®

sixdays.nl

www.mcnh.nl/ecenduro2021

Programma (PDF)

www.endurolive.nl

www.enduro.nl

facebook.com/sixdaysnl

instagram.com/sixdaysnl

twitter.com/sixdaysnl

facebook.com/mcnhnl

instagram.com/mcnhnl

#EECH21

European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe 📸 Erwin Tijhuis © 2021

Foto's van het fimlive European Enduro Championship finale in Hellendoorn. Deelnemers uit heel Europa kwamen naar de door de knmv_motorsport & mcnhnl georganiseerde Enduro rit in de bossen en weilanden rondom Hellendoorn. Koningsproef van deze Enduro was de doorkomst door de 'Diepe ...Zandkuil' waar het mulle zand, de technische stukken en het hoogteverschil de deelnemers tot het uiterste van hun kunnen dreef. #eech21 #enduro #europeanchampionshipenduro #mcnh #knmv #fimeurope #fotografiegertjanschutten

Foto's van het fimlive European Enduro Championship finale in Hellendoorn. Deelnemers uit heel Europa kwamen naar de door de knmv_motorsport & mcnhnl georganiseerde Enduro rit in de bossen en weilanden rondom Hellendoorn. Koningsproef van deze Enduro was de doorkomst door de 'Diepe ...Zandkuil' waar het mulle zand, de technische stukken en het hoogteverschil de deelnemers tot het uiterste van hun kunnen dreef. #eech21 #enduro #europeanchampionshipenduro #mcnh #knmv #fimeurope #fotografiegertjanschutten

2MASTERS PROLOOG - European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

2MASTERS PROLOOG - European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

Pre ride klaar - European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

Pre ride klaar - European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

Pre ride gaat van start. European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

Pre ride gaat van start. European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

Eurol Extreme Test 3 - European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

Eurol Extreme Test 3 - European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

Het begin is er. European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

Het begin is er. European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe eech21.sixdays.nl 📸 Erwin Tijhuis © 2021

European Enduro Championship Final 2021 #EECH21 #MCNHNL #Nijverdal #Hellendoorn #Enduro #EnduroLive #WeAreEnduro #ThisIsEnduro #SIXDAYS #FIM #Europe

De inschrijving voor de ONK enduro die samenvalt met de EK enduro is geopend. Ga snel naar mcnh.nl en schrijf je in. De inschrijving is geopend t/m 19 september.

#mcnhnl #enduro #heuvelrit #hellendoorn #EECH21

HELPERS GEZOCHT!
De M.C.N.H. Is al een tijdje bezig met de voorbereidingen van de EK enduro. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder jullie hulp. Via MCNH.nl kun je je aanmelden als helpers.
Samen gaan wij er een super sportevenement van maken.

#mcnhnl #EECH21 #hellendoorn #nijverdal... #motorcross #enduro #circuitdekoetree #koetree

OVERNACHTEN TIJDENS DE EK ENDURO

https://www.mcnh.nl/enduro/overnachten-ek-enduro/

#EECH21

SIXDAYS® SOCIAL MEDIA WALL EUROPEAN ENDURO CHAMPIONSHIP 2021
#mcnhnl #eech21 #enduro #sixdaysnl #enduronl

Wij zullen eind februari meer informatie bekend maken over het Europees Enduro Kampioenschap.

We will announce more information about the European Enduro Championship at the end of February.

#EECH21
#MCNHNL
#Hellendoorn
#EEC2021
#Enduro
#WeAreEnduro
...#ThisIsEnduro

Wij zullen eind februari meer informatie bekend maken over het Europees Enduro Kampioenschap.

We will announce more information about the European Enduro Championship at the end of February.

#EECH21
#MCNHNL
#Hellendoorn
#EEC2021
#Enduro
#WeAreEnduro
...#ThisIsEnduro

error: Alert: DIT MAG NIET !!