VERLEG DE GRENZEN MET HUSQVARNA MOTORCYCLES’ 2022 TE 300I EN FE 350 ROCKSTAR EDITIES

ECHTE FABRIEKSUITSTRALING EN TOONAANGEVENDE ENDURO-PRESTATIES NU BESCHIKBAAR

Om de toewijding van Husqvarna Motorcycles aan het produceren van de allerbeste offroad-machines te onderstrepen, hebben de MY22 TE 300i en FE 350 Rockstar Edition enduro-modellen belangrijke technische upgrades gekregen voor 2022. Nu uitgerust met een Brembo-koppelingssysteem en Galfer-remschijven voor en achter, zijn de machines voorzien van een uitgebreide lijst van race-geteste technische accessoires om de beste prestaties in hun klasse te garanderen.
Deze ongelooflijk populaire motorfietsen in beperkte oplage zijn afgewerkt met de nieuwste Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics, die beide modellen stijlvol sieren.

FE 350 Rockstar Edition 2022

Zowel de TE 300i Rockstar Edition als de FE 350 Rockstar Edition, die de revisies voor MY22 zijn, zijn nu voorzien van hoogwaardige, door Factory Racing goedgekeurde Brembo-onderdelen. Het koppelingssysteem levert betrouwbare prestaties en de remkracht is ook verbeterd dankzij de Brembo-hoofdremcilinders en remklauwen die samenwerken met de geheel nieuwe Galfer-schijven, waardoor consistent remmen wordt gegarandeerd, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

Beide modellen zijn zorgvuldig geassembleerd met veel componenten uit het assortiment technische accessoires, die worden gebruikt door het race winnende Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing enduro-team. Toonaangevend in de upgrades, blauw geanodiseerde CNC-gefreesde drievoudige klemmen, Michelin enduro-banden, een Supersprox-achtertandwiel, zachtere ODI-grepen en een zadelhoes met hoge grip verbeteren zowel het rijgedrag als de duurzaamheid van de TE 300i Rockstar Edition- en FE 350 Rockstar Edition-modellen . Bovendien zijn de chroom-molybdeenstalen frames van elke machine afgewerkt met een stoere, zwarte poedercoating voor een echte raceteam-look.

TE 300i Rockstar Edition 2022

De TE 300i Rockstar Edition blijft de lat hoger leggen voor 2-takt enduro-machines van hoog niveau. Met lage onderhoudskosten, een indrukwekkend koppel en een gewicht van iets meer dan 106 kg, is de TE 300i Rockstar Edition de keuze van racers als het gaat om deelname aan fysiek veeleisende evenementen, of de perfecte fiets voor iedereen die op zoek is naar een zeer betrouwbare motorfiets die ongeëvenaarde prestaties levert.
De FE 350 Rockstar Edition biedt ongelooflijke veelzijdigheid en stelt rijders in staat om het zwaarste terrein onder de knie te krijgen, en loopt voorop als het gaat om hoogwaardige offroad-motortechniek. Met een 350 cc DOHC 4-taktmotor die een brede spreiding van bruikbaar vermogen creëert, stelt een op het stuur gemonteerde map switch rijders in staat om snel en gemakkelijk de prestaties aan te passen, inclusief de optie om tractiecontrole te selecteren voor verbeterde grip in gladde omstandigheden.

FE 350 Rockstar Edition 2022

Technische highlights TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition:

Nieuwe Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing-graphics
Nieuw, door Factory Racing goedgekeurd, Brembo hydraulisch koppelings- en remsysteem
Nieuwe Galfer remschijven voor en achter
Frame met zwarte poedercoating
Blauwe CNC-gefreesde drievoudige klemmen
Zwarte zadelbekleding met extra ribben voor meer grip
Schijfbeschermer voor
Michelin Enduro-banden
Blauw Supersprox achtertandwiel
Blauwe kettinggeleider
Grijze ODI-grepen
Toegankelijk Twin Air premium luchtfilter voor onderhoud zonder gereedschap

Husqvarna Motorcycles biedt extra prestatie-opties en biedt het assortiment technische accessoires – een complete verzameling doordacht ontworpen, hoogwaardige componenten om de prestaties verder te verbeteren en de duurzaamheid te vergroten. Bovendien stelt de Functional Offroad Apparel-collectie rijders in staat om een gepersonaliseerde look te creëren met beschermende items die het hoogste niveau van veiligheid en comfort garanderen.

De 2022 TE 300i- en FE 350 Rockstar Edition-modellen van Husqvarna Motorcycles zijn nu in geselecteerde markten verkrijgbaar bij geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. De beschikbaarheid verschilt van land tot land. Raadpleeg voor alle details over prijzen en beschikbaarheid uw nationale Husqvarna Motorcycles-dochteronderneming of importeur.

De complete TE 300i Rockstar Edition en FE 350 Rockstar Edition Media Kit is hier beschikbaar.

error: Alert: DIT MAG NIET !!