KNMV Enduro & Offroadkalender 2021 bekend!

Seizoen 2020 was er voor de enduro en offroad (vanwege de coronamaatregelen) eentje om snel te vergeten. Gelukkig bieden de evenementen op de kalender 2021 juist heel veel om naar uit te kijken!

Natuurlijk blijft corona een onzekere factor, maar de organisatoren laten zich niet uit veld slaan en hebben er alle vertrouwen in dat hun evenementen in 2021 door zullen gaan. Nieuwsgierig geworden? Op deze pagina vind je de KNMV Enduro & Offroadkalender 2021.

Enduro
Het is de bedoeling dat twee BK-enduro’s meetellen voor de ONK-endurocompetitie. Zodra de data van deze wedstrijden bekend zijn, worden deze aan de kalender toegevoegd.

Offroad
Er staan momenteel dertien offroadevenementen op de kalender. Vanwege de vele rijders die aan enduro meedoen is er bij bepaalde organisatoren geen offroad na de enduro. Maar, zoals eerder aangekondigd komen er in 2021 extra KNMV OTR Trainingsdagen voor de offroadlicentiehouders (deelname gratis)! Momenteel wordt druk aan de planning gewerkt. De data en locaties volgen zo spoedig mogelijk!

error: Alert: DIT MAG NIET !!