HUSQVARNA MOTORCYCLES LED HEADLIGHT

KRACHTIGE VERLICHTING VOOR TE, FE EN TX MODELLEN

Verkrijgbaar als Husqvarna Motorcycles Technical Accessory de krachtige LED-koplamp levert verbeterde lichtprestaties en kan eenvoudig worden gemonteerd. Met een lichtopbrengst van 1.500 Lumen en een lichtkleur van 5.500 Kelvin zijn serieuze offroad-avonturen niet langer beperkt tot daglichturen.

De LED-koplamp wordt door het Rockstar Energy Husqvarna Factory Raceteam gebruikt in het WESS Enduro World Championship en bewijst zich zelfs onder de zwaarste omstandigheden uitzonderlijk robuust te zijn.

Voor een eenvoudige bediening tijdens het rijden kan de LED-koplamp aan en uit worden gezet met de grootlichtschakelaar.

De LED-koplamp is nu verkrijgbaar bij alle erkende Husqvarna Motorcycles-dealers: https://www.husqvarna-motorcycles.com/nl-nl/dealer-search.html

error: Alert: DIT MAG NIET !!