HUSQVARNA MOTORCYCLES PRESENTEERT 2021 ENDURO-RANGE

ENDURO LINE-UP VAN ZEVEN MODELLEN LEVERT ECHTE PRESTATIES DOOR KLASSEN LEIDENDE POWER, VERING EN ERGONOMIE

Husqvarna Motorcycles lanceert met genoegen de nieuwe MY21 TE- en FE-enduro-reeks – een compleet aanbod van tweetakt- en viertaktmachines die zorgvuldig zijn ontworpen en vervaardigd. Elk model blijft de maatstaf zetten en biedt ultieme enduro-specifieke kracht, handling en plezier.

De drive van Husqvarna Motorcycles om constant alle machines te verfijnen en te verbeteren, brengt een uitgebreid programma van verbeteringen en updates in het MY21 FE- en TE-assortiment, een uitgebreide reeks enduro modellen waarmee rijders van alle niveaus met absoluut vertrouwen de paden kunnen betreden. Van de TE 150i tot de TE 250i, TE 300i, FE 250, FE 350, FE 450 en FE 501, de hele reeks enduro-modellen biedt ongeëvenaarde aandacht voor detail en een frisse en levendige driekleurige restyling.

Het nieuwste enduro-assortiment van Husqvarna Motorcycles levert geavanceerde prestaties en een voortdurende inzet om ervoor te zorgen dat alle machines worden geleverd met hoogwaardige componenten voor echte rijervaringen. Met als standaard, instelbare mapping en elektrische startsystemen, profiteren alle tweetakt- en viertaktmotoren van de nieuwste brandstofinjectietechnologie.

Het TE- en FE-assortiment van Husqvarna Motorcycles heeft tal van enduro-specifieke technische hoogtepunten. WP XPLOR-vorken en WP XACT-schok gecombineerd met het chroom-molybdeenstalen frame, progressieve carrosserie en innovatief 2-delig carbon composiet subframe voor consistente demping, nauwkeurige bediening en superieur rijcomfort.

Van de TE 150i tot de Erzbergrodeo-winnende TE 300i, het tweetaktbereik van Husqvarna Motorcycles beschikt over de nieuwste brandstofinjectietechnologie, standaard elektrische startmotoren en een chassis met nauwkeurige buigkarakteristieken.

Het 4-taktbereik van Husqvarna Motorcycles biedt een royale aanvoer van koppel, beheersbaar vermogen en garandeert zowel veelzijdigheid als prestaties. Elk model is afgewerkt met hoogwaardige componenten, van de behendige FE 250 en zijn vermogen om uit te blinken op moeilijk en technisch terrein tot de grotere verplaatsing FE 450 en FE 501.

Billy Bolt van het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing, die de echte prestaties van Husqvarna Motorcycles ‘enduro-assortiment voor 2021 onderstreept, heeft onlangs de 2020 FIM SuperEnduro World Championship-titel behaald aan boord van zijn FE 350.

TECHNISCHE HOOGTEPUNTEN MY21

Frame van chroom-molybdeenstaal met nauwkeurig ontworpen flexibele eigenschappen
Innovatief tweedelig carbon composiet subframe-ontwerp
WP XPLOR-vork met geavanceerde zuiger met middenklep voor consistente dempingsfunctie
WP XACT-schok met geïntegreerde drukbalans biedt superieur rijcomfort en rijgedrag
Progressieve carrosserie voor optimale ergonomie
CNC-gefreesde drievoudige klemmen
MAGURA hydraulisch koppelingssysteem voor perfecte actie onder alle omstandigheden
MAGURA-remklauwen en hoogwaardige GSK-schijven die een superieure remkracht combineren met een onovertroffen gevoeligheid en modulatie
Instelbare motortoewijzingen op alle modellen en ultramoderne tractiecontrole (4-takt)
Elektrische starter voor eenvoudig starten wanneer de tijd cruciaal is
Lichtgewicht Li-ion-batterij
ProTaper-stuur
Progressief gasmechanisme en ODI-grepen → instelbare gasprogressie en gemakkelijke gripmontage
Lasergegraveerde D.I.D. wielen
Versnellingsbakken geproduceerd door Pankl Racing Systems

Om ervoor te zorgen dat alle enduro-rijders ten volle kunnen genieten van hun volgende rit, biedt Husqvarna Motorcycles de Functional Offroad Apparel Collection 2020 – een reeks hoogwaardige en beschermende uitrusting die rekening houdt met de unieke uitdagingen van offroad rijden. Bovendien bieden de technische accessoires van Husqvarna Motorfietsen een uitgebreide reeks hoogwaardige motor- en ophangingscomponenten, beschermende onderdelen en gereedschappen die verdere aanpassing en personalisatie van alle TE- en FE-machines mogelijk maken.

Het Husqvarna MY21 enduro-assortiment zal in juni 2020 wereldwijd verkrijgbaar zijn bij alle geautoriseerde Husqvarna Motorcycles-dealers. De beschikbaarheid kan van land tot land verschillen. Voor alle details over prijzen en beschikbaarheid verwijzen wij u naar uw plaatselijke Husqvarna Motorcycles dealer.

error: Alert: DIT MAG NIET !!