KNMV NIEUWS – EK Enduro 2020 & ISDE 2020 Italië

EK Enduro 2020
Graag verneem ik van je of je dit jaar deelneemt aan het EK enduro. De wedstrijden zijn in Italië, Hongarije, Polen en Tsjechië.
Als bijlage tref je het vooraanmeldformulier voor het EK aan. Vul deze in en stuur ‘m aan mij terug zodat ik een totaaloverzicht kan maken wie naar welke wedstrijden gaat, dank!
Voor deelname aan het EK is een geldige SMA keuring en EK endurolicentie verplicht. Een permanente EK licentie kost € 630,= (dat is dus incl. de KNMV enduro Interslicentie (met internationale verzekering)).
Een One Event EK licence kost per EK € 100,=. Bij 3 of meer EK’s is een permanente EK licentie voordeliger (€ 630 – € 415 = € 215).

ISDE 2020 Italië
De ISDE is dit jaar in Italië (31-08 t/m 05-09). Heb je interesse om deel te nemen aan de ISDE, jouw vooraanmelding zie ik dan graag z.s.m. via de mail binnen komen. Dit vanwege de pre-entry (opgaaf aantal teams) die de KNMV moet doen bij de FIM. De KNMV gaat er sowieso met een aantal KNMV Clubteams heen (endurotalentontwikkeling), maar de insteek is dat er dit jaar een Nederlandse WTT en JTT wordt afgevaardigd. En dan is internationale voorbereiding dus van groot belang (ONK-BK-EK-WK?).

BK Enduro vs. ONK Enduro
Voor de ONK Intersklassen (E1-E2-E3-EV40) zijn de 2 BK endurowedstrijden (31/05 Ouffet en 27-09 Dinand) ook tellend voor de ONK Endurocompetitie. Dit jaar is het BK enduroreglement aangepast in de zin dat buitenlandse rijders ook competitiepunten behalen. Dus nog meer reden om in het BK uit te komen (ervaring op doen). Voor nadere informatie zie deze link naar de FMB BMB website: https://www.fmb-bmb.be/nl/documents/enduro-nieuws
De Belgische rijders komen naar Enter en Havelte, deze wedstrijden tellen dus voor het BK mee.

Succes met je verdere voorbereidingen voor dit seizoen, we zien elkaar in Enter op 29-02 a.s.!

Bron: KNMV

error: Alert: DIT MAG NIET !!