Sterk begin van de zesdaagse voor Bas Klein Haneveld

Bas Klein Haneveld van het Altop Husqvarna team heeft de eerste twee dagen van de zesdaagse in Portugal op sterke wijze af weten te sluiten. Klein Haneveld deed op beide dagen goed mee rond de top twintig van de scratch en staat momenteel ruim binnen het goud!

Na een week van voorbereiding waarbij alle proeven werden verkent, had Bas er erg veel zin in om eindelijk van start te gaan. Op maandag ging hij om 08:44 uur van start voor een dag van 7 uur en 45 minuten waarin zeven proeven waren verwerkt.

‘’Het rijden was gelijk scherp en de tijden lagen in de top 20 van de scratch. In de tweede ronde heb ik er nog een schepje bij kunnen geven om zo nog net als tweede Nederlander te eindigen. Ik werd 12e in de C2 en 21e in de scratch,’’ vertelt Bas.

Op dinsdag stonden dezelfde route en proeven op het programma en ook nu ging het rijden gelijk goed. Hij lag wederom de hele dag in strijd voor de top 20 in de scratch. Bas sloot de dag af op een dertiende plaats in de C2 klasse en werd twintigste in de scratch. Ook op dinsdag was hij de tweede Nederlander en staat momenteel ruim binnen het goud.

Vandaag staan er een nieuwe route en proeven op Klein Haneveld te wachten. Hij is om 07:59 uur van start gegaan en om 16:00 uur mag hij zijn Altop Husqvarna weer in het parc ferme inleveren.

error: Alert: DIT MAG NIET !!