Bas Klein Haneveld sluit het ONK enduro niet op de gewenste manier af

Bas Klein Haneveld van het Altop Husqvarna team heeft in Zelhem het Open Nederlands Kampioenschap Enduro niet op de gewenste manier af kunnen sluiten.

De voorbereiding op de wedstrijd was niet perfect omdat hij een dag na de enduro al vertrok voor een reis van 2500 kilometer richting de zesdaagse in Portugal. Door deze hectische week had Bas het moeilijk om zich te concentreren.

‘’Ik heb niet kunnen laten zien wat ik graag zou willen laten zien. Ik heb geprobeerd om mijn ronden met plezier af te maken, al was dit erg lastig met proeftijden die ik graag anders had willen zien,’’ vertelt Bas.

Momenteel is Bas al in Portugal waar hij op woensdag bij de Wim Motors Academy nog even op de motor is gestapt om zo alvast wat aan de Buitenlandse harde ondergrond en rotsen te kunnen wennen. Op maandag 11 november gaat Bas van start in zijn vierde zesdaagse in Portimao.

error: Alert: DIT MAG NIET !!