Bas Klein Haneveld komt sterk voor de dag in ONK Enduro in Hellendoorn

Bas Klein Haneveld van het Altop Husqvarna team is in het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Hellendoorn in de top vijf geeindigd. Klein Haneveld kwam sterk voor de dag en dit leverde hem een vierde plaats op in de E2 klasse en een vijfde plaats in de scratch.

De organisatie had vier mooie proeven uitgezet, die allemaal drie keer gereden moesten worden en waardoor de rijders in totaal twaalf proeven moesten afleggen. Op de dagen voorafgaande aan het evenement had het veel geregend maar hier was op de route en in de proeven weinig van te merken omdat alles perfect te berijden was. Bas keek enorm uit naar deze wedstrijd en begon met veel enthousiasme aan de start van het naseizoen in het ONK kampioenschap in Nederland.

‘’Het rijden ging vanaf het begin al redelijk naar wens, wel kon ik er gedurende de dag nog een schepje bij bovenop doen. Met constante proeftijden reed ik naar een vierde plaats in de E2 klasse en eindigde ik op een vijfde plaats in de scratch, waar ik tevreden mee huiswaarts ben gekeerd,’’ vertelt Bas.

Aankomende zaterdag gaat het Open Nederlands Kampioenschap Enduro verder in Bergeijk.

Fotocredits: Damon Teerink

error: Alert: DIT MAG NIET !!