Daan pakt opnieuw de winst tijdens het Nederlands kampioenschap Enduro!

De derde ronde om het Nederlands kampioenschap Enduro werd verreden in Walcourt (België). Daan ging van start op zijn nieuwe 2020 450 EXC-F. Omdat dat de voorbereidingen niet optimaal waren. Besloot hij rustig van start te gaan om de wedstrijd mooi op te bouwen. Al snel vond hij zijn ritme en begon hij het tempo op te voeren. En na de eerste ronde stond hij aan de leiding. Het bleef de gehele wedstrijd erg spannend doordat de verschillen maar enkele seconden waren. Maar door strak te blijven rijden en geen foutjes te maken wist hij uiteindelijk met een kleine voorsprong de wedstrijd winnend af te sluiten in zowel de E2 klasse als de scratch!

De volgende wedstrijd staat over twee weken op het programma in Hellendoorn.

error: Alert: DIT MAG NIET !!