Lucas Dolfing begint het seizoen met een overwinning

TM Racing Nederland rijder Lucas Dolfing heeft afgelopen weekend de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro E2 gewonnen in Holten. De overwinning kwam niet zomaar aanwaaien. Lucas Dolfing, die vorig seizoen nog actief was op een TM 300 2T, wilde graag een nieuwe uitdaging en rijdt daarom dit nieuwe seizoen op een vier takt motor in de E2 klasse en wel op een TM 450Fi. Na weinig trainingsuren op de nieuwe motor ging de TM rijder met een goed gevoel naar de eerste wedstrijd in Holten.

De club in Holten wist drie mooie proeven uit te zetten! Het weer zat erg mee en zo gingen ze dus met mooi weer van start. Tijdens de eerste ronde moest Lucas nog erg wennen aan de sterke TM 450Fi, maar wist wel constante tijden te rijden. De tweede ronde ging het Lucas al wat beter af en lukte het zelfs een proef te winnen. Bij het ingaan van de laatste ronde sloeg het weer om, het begon hard te regenen met als gevolg dat de proeven erg glad werden. De TM rijder trok zich weinig aan van het slechte weer en ging er nog even goed voor zitten. De laatste ronde wist Lucas alle proeven winnend af te sluiten in zijn klasse. Wat hem uiteindelijk een eerste plaats opleverde.

De eerstvolgende wedstrijd voor het Open Nederlands Kampioenschap is op 2 juni in St. Hubert (België)

error: Alert: DIT MAG NIET !!