TM Racing Nederland rijder Lucas Dolfing wint opnieuw E3 klasse + Scratch

Op zaterdag 20 oktober stond er een Open Nederlands Kampioenschap Enduro op de kalender in Harfsen. De organiserende club had een mooie proef uitgezet. Ook deze enduro zat het weer heel erg mee, lekker zonnig en goede temperatuur. Lucas, de Scratch winnaar van Hellendoorn, ging zo met goed vertrouwen van start in Harfsen.

De TM rijder wist meteen de eerste ronde alle proeven te winnen zowel in zijn klasse als de scratch. De rest van de dag ging het rijden ook erg goed; Lucas pakte op elke proef een paar seconden op zijn concurrenten in zijn klasse. Ook in de scratch slaagde Lucas er in om bijna alle proeven op zijn naam te schrijven (hij won 7 van de 10 proeven.) Aan het einde van de dag bleef Lucas op een goed tempo rijden en won alle proeven in zijn klasse en kon ook deze enduro op zijn naam schrijven zowel de E3 klasse als de Scratch.

Aankomende zaterdag staat alweer de volgende Enduro op de kalender welke wordt verreden in Zelhem.

Foto: Henk Teerink

error: Alert: DIT MAG NIET !!