SIXDAYS®

sixdays.nl

HUSQVARNA INTRODUCEERT DE 2018 ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING COLLECTIE

DE NIEUWE ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING COLLECTIE NU BESCHIKBAAR BIJ DE OFFICIËLE HUSQVARNA DEALER
Met gepaste trots lanceert Husqvarna Motorcycles een nieuwe ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING COLLECTIE – een range van premium, team- en lifestylekleding, die is ontworpen om de successen van het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team te vieren.

De nieuwe collectie is tevens een eerbetoon aan de standvastige relatie tussen twee wereldmerken. De 2018 replicacollectie combineert de logo’s van Husqvarna Motorcycles en Rockstar Energy Drink tot een exclusieve kledingrange voor toegewijde racefans. De nieuwe collectie biedt dan ook een serie race replica- en lifestyle-items voor zowel mannen als vrouwen.

De stijl, die deze pioniers van de industrie kenmerkt, is dus niet exclusief voorbehouden aan de rijders van het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team, maar is nu ook beschikbaar voor diegenen die deel willen uitmaken van dit voortdurende succesverhaal.

ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING REPLICA COLLECTIE
De items in de collectie zijn de officiële kledingstukken zoals die in alle racedisciplines ter wereld worden gedragen door de rijders van het Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing team. Deze kleding biedt de kenmerkende stijl van Husqvarna Motorcycles en is ontworpen volgens de hoogste standaards voor kwaliteit, functionaliteit en comfort.

REPLICA TEAM SHIRT
REPLICA TEAM JACK
REPLICA TEAM HOODIE
REPLICA TEAM WINDBREAKER
REPLICA TEAM PET
REPLICA TEAM BEANIE

ROCKSTAR ENERGY HUSQVARNA FACTORY RACING LIFESTYLE COLLECTIE
Als aanvulling op de 2018 replicacollectie biedt Husqvarna Motorcycles nu tevens een range lifestylekleding voor mannen en vrouwen. Deze range bevat niet alleen twee T-shirts, een long sleeve en een tank top – maar ook een rugzak die exclusief voor Husqvarna is ontwikkeld en gefabriceerd door bagagespecialist OGIO.

FACTORY TEAM T-SHIRT
FACTORY TEAM LONGSLEEVE
FACTORY TEAM TANK TOP
FACTORY TEAM RUGZAK

Neem voor meer details over prijzen en beschikbaarheid contact op met de plaatselijke Husqvarna Motorcycles importeur. De beschikbaarheid van individuele items uit de collectie kan van land tot land verschillen.

De Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing replica- en lifestylecollectie is op zijn laatst eind april beschikbaar bij alle officiële dealers.

error: Alert: DIT MAG NIET !!