Het offroadseizoen bij de KNMV gaat nu echt van start!

Offroad rijden op de motor is een toffe bezigheid die elk jaar meer deelnemers kent. Het volgen van een bepijlde route over openbare onverharde wegen en terreinen, de organisatoren van offroad zijn er in de voorbereiding erg druk mee, levert alleen maar een continue glimlach onder de helm bij de rijder op. Velen rijden samen met goede vrienden en/of maken nieuwe vrienden op de offroad, ja motorsport verbroedert (incl. dames).

Veel aanbod

In het voor- en najaar is het topdrukte op offroadgebied. Buiten het broedseizoen om en pas nadat de maiscampagne is afgerond, ontwaakt de offroad in Nederland en kan er (bijna) wekelijks aan een KNMV offroadrit deelgenomen worden. Waarom deze offroadritten: de organisatoren hebben hun route gewoon goed voor elkaar: mooie routes uitgezet waarbij zoveel mogelijk verhard (asfalt) wordt vermeden, jaarlijks nieuwe stukken route in de bestaande routes opgenomen, een strakke organisatie, prima rennerskwartier waar gezelligheid & sfeer heerst en natuurlijk goed voor de inwendige mens (voor, tijdens en na) wordt gezorgd.

In 2018 staan er ruim 18 offroadritten op de kalender, inclusief een paar die gereden kunnen worden na afloop van een enduro! Voor de echte ‘die hard’ is geen mooiere route denkbaar!

De KNMV Enduro & Offroadkalender 2018 is hier te downloaden.

KNMV Offroadlicentie: héél véél motorsportplezier voor een laag bedrag

Wil je als rijder héél véél motorsportplezier, voor een laag licentiebedrag? Schaf dan nu een KNMV Offroadlicentie aan en stop met dagpassen deel te nemen. Waarom? Met een KNMV Offroadlicentie kun je:

Alle KNMV offroadritten rijden.
Ervaren hoe leuk enduro is en 3 x deelnemen aan een ONK endurowedstrijddag naar keuze zonder bijbetaling van een dagpas, durf jij het aan?
Vrij trainen op alle (!) KNMV motocrosscircuits.
Deelnemen aan motocross club-, streek-, uitwisseling- en DMX wedstrijden.
Dekking Wettelijke Aansprakelijkheid tot € 1,250,000 en Persoonlijke Ongevallendekking (uitkering bij invaliditeit of overlijden, voor bedragen zie KNMV website).
Elke offroadlicentiehouder is tevens KNMV lid en dat is nodig om centraal de belangen van motorrijdend- en – sportend Nederland te blijven behartigen. Een KNMV Offroadlicentie kost netto slechts € 94 (totaalbedrag is € 136 maar dat bedrag is incl. KNMV lidmaatschap van € 42). Als KNMV lid blijf je ook op de hoogte van alle relevante informatie en aanbiedingen op recreatief motorgebied en de motorsport.

De licentie is aan te vragen via https://knmv.nl/motorsport/sportlicentie-aanvragen/

Hulp nodig? De collega’s van ons Serviceteam staan je telefonisch graag te woord en zijn te bereiken op 026-3528515.

Bron: KNMV

error: Alert: DIT MAG NIET !!