Lucas Dolfing wint seizoensopener ONK Enduro E3

Op zaterdag 20 januari werd alweer de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap verreden. Ook in 2018 komt Lucas Dolfing uit voor TM Racing Nederland en ook dit jaar op een TM 300cc 2Takt. De eerste wedstrijd werd verreden in Enter. De enterse club had drie mooie proeven uitgezet. De eerste proef werd verreden op een stuk bouwland. Proef twee was een echte bosproef. De derde en laatste proef was ook net zo als de tweede proef in het bos uitgezet.

Ondanks de vele regen die de week vooraf gaande aan de wedstrijd was gevallen lagen de proeven er mooi droog bij. Ook in het nieuwe jaar moesten er drie proeven afgelegd worden. Lucas had ivm het slechte weer van de laatste maanden niet erg veel getraind. In de eerste ronde moest Lucas nog een beetje in zijn ritme komen, maar toch wist hij de eerste ronde twee van de drie proeven te winnen.

In de tweede en derde ronde wist hij nogmaals zijn tijden goed omlaag te krijgen en zette bij elke proef de snelste tijd in zijn klasse. Een geslaagde eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen en tevreden huiswaarts met de grootste beker !!

error: Alert: DIT MAG NIET !!