Daan Bruijsten houd de schade beperkt in het ONK enduro te Enter

Tijdens de eerste wedstrijd van het ONK enduro seizoen is Daan op een nette vierde plaats geëindigd. Ondanks zijn knieblessure wist hij de schade beperkt te houden door strak te rijden en het uiterste eruit te halen.

Voorafgaand aan deze wedstrijd had het enorm veel geregend waardoor het de vraag was of deze wedstrijd wel door zou kunnen gaan. Maar de motorclub van Enter had enorm veel werk verzet waardoor het parcours er perfect bij lag. In de bouwlanden kwamen wel wat sporen, maar dit was niet benoem waardig. De proeven bestonden uit een bouwlandproef met de wat diepere sporen en twee bos proeven afgewisseld met stukjes bouwland. Vooral de laatste proef was een echte enduroproef met smalle technische singletracks.

Daan begon zoals altijd enthousiast aan de wedstrijd, de eerste proef verliep voor hem niet geheel vlekkeloos. Maar in de tweede en derde proef wist hij dit verschil weg te trekken door strakke tijd te noteren. Na de eerste ronde werd dan ook snel duidelijk dat de top vier dit jaar erg aan elkaar gewaagd is. De kopman had een kleine voorsprong maar de nummer twee, drie en vier zaten binnen een seconde. In de tweede en derde ronde waren de verschillen ook erg klein met de concurrentie. Helaas was het niet in het voordeel van Daan. Hij wist met kleine verschil op een vierde plaats te eindigen. Hier mag hij dik tevreden mee zijn! Ondanks zijn knie blessure nog zo’n prestatie leveren is natuurlijk niet niks.

Helaas ontkomt hij er niet aan om een kijkoperatie te ondergaan voor zijn knieblessure. Deze zal op zeer kort termijn gaan plaatsvinden. En zullen ze zijn meniscus gaan repareren. Hierna zal hij opnieuw een bepaalde tijd gaan revalideren. Dit zal alles afhankelijk gaan zijn van de operatie.

error: Alert: DIT MAG NIET !!