Daan Bruijsten gebrand op nieuwe uitdagingen in het 2018 seizoen

Na een super seizoen in 2017 waar hij ondanks een flinke knie blessure een Nederlandse titel binnenhaalde en een tweede plaats in het Europees kampioenschap. Is Daan gebrand om in 2018 weer prachtige resultaten neer te gaan zetten. Hij kijkt dan ook uit naar de eerste wedstrijd aankomend weekend in Enter.

Hierin zal hij van start gaan in een nieuwe klasse op een nieuwe motorfiets maar met zijn vertrouwde team en sponsoren. Hij zal van start gaan op een 450 EXC-F 2018 JTX-KTM. De eerste testen zijn er al mee gedaan en Daan krijgt er steeds meer vertrouwen mee. Het blijft altijd even zoeken naar de juiste afstellingen maar dit verloopt echt enorm snel met de juiste mensen om mij heen. Dat geeft me vertrouwen en een goed gevoel voor het 2018 seizoen. Aldus Daan Bruijsten.

Er zullen voor aankomend seizoen nog wat nieuwtjes naar buiten gaan komen maar dat krijgt zijn vervolg in de volgende nieuwsbrieven die te volgen zijn op www.daanbruijsten.nl

error: Alert: DIT MAG NIET !!