Vijf op rij voor JTX-KTM rijder Daan Bruijsten in de enduro van Harfsen

Daan Bruijsten van het JTX-KTM team heeft tijdens de voorlaatste wedstrijd meetellend voor het Open Nederlands Kampioenschap enduro in Harfsen de E1 klasse gewonnen.
De altijd fanatiek club in Harfsen had drie mooie proeven uitgezet, twee schitterende technische bosproeven en de derde proef speelde zich af op en rond het motocrosscircuit. Helaas had het voorafgaand aan de wedstrijd veel geregend waardoor grote delen van het parcours erg glad waren geworden. Maar dit maakte het voor de rijders alleen maar meer een uitdaging.

Waar Daan normaal gesproken een ijzersterke eerste proef weet neer te zetten, had hij in Harfsen er toch wat moeite mee met de gladde omstandigheden maar gelukkig ging het rijden vanaf de tweede proef een stuk beter. Dit was te zien in de tijden en gelukkig wist hij dit sterke rijden de gehele dag vast te houden. En bouwde hij al in de eerste ronde een grote voorsprong op naar zijn tegenstanders. En ook in de scratch draaide hij schitterend mee op de 250EXC-F machine. Vooral in de technische bos stukken maakt hij gebruik van zijn techniek en pakte daar veel tijd op zijn concurrenten. Helaas begon het in de laatste ronde opnieuw te regenen waardoor de enigszins droog gereden proeven opnieuw erg glad werden. Daan maakte geen fouten en sloot de dag af met opnieuw een grote zege.

Daan en zijn team zullen zich nu klaar gaan maken voor de kampioensrit, welke over anderhalve week wordt verreden in Eindhoven.

error: Alert: DIT MAG NIET !!