SIXDAYS®

sixdays.nl

Vier op rij voor Daan Bruijsten in het ONK enduro

Daan Bruijsten van het JTX-KTM team heeft in Zelhem de vierde wedstrijd meetellend voor het Open Nederlands Kampioenschap enduro op zijn naam geschreven.

Net als in de voorgaande jaren had de organiserende club in Zelhem drie mooie proeven uitgezet. Het waren motorcrossachtige proeven alleen in de tweede proef werd er wat spektakel gebouwd om het publiek te vermaken! Nadat Daan op vrijdag het parcours had verkend was hij op zaterdag helemaal klaar voor de wedstrijd.

Met het starten van zijn motor sloeg de motor natuurlijk direct aan door zijn Super B accu. En klonk hij ook weer geweldig door zijn HGS uitlaatsysteem. In de eerste ronde was hij er weer scherp bij en zette direct snelle tijden op de klok, hoe verder de wedstrijd vervorderde hoe meer plezier hij in zijn rijden kreeg en gingen ook zijn tijden op de klok steeds verder omlaag. Hiermee nam hij steeds meer afstand van zijn naaste concurrenten.

Na vier wedstrijden staat Daan ook stevig aan de leiding van het E1 klassement, hij heeft een voorsprong van 12 punten op de tweede man in het kampioenschap maar er zijn nog 90 punten te verdienen waardoor nog niets zeker is. Aanstaande zaterdag zal de vijfde wedstrijd op het programma staan in Harfsen!

error: Alert: DIT MAG NIET !!