Daan Bruijsten pakt de winst in ONK Vorden

Tijdens de tweede wedstrijd om het open Nederlands kampioenschap in Vorden heeft Daan de winst weten te halen in de E1 klasse. Na een hectische week waarbij hij terug kwam van de EK enduro in Slowakije waar hij zijn tweede plaats in het Kampioenschap heeft weten te behalen, na een zeer sterk seizoen. Werd de focus weer op de Nederlandse enduro wedstrijden gezet. Hij ging er ook direct stevig voorzitten en klokte dan een zeer scherpe tijd op de klok en was hiermee ruim de snelste rijder op de zeer technische proef. Dit was een goed begin van de dag en gaf hem een extra boost. Maar in de tweede proef liep het allemaal wat minder lekker hij zat er niet goed op en verliep het allemaal wat stroef waarmee hij een beetje van zijn voorsprong in moest leveren.

In de volgende proeven werd hij daardoor weer extra gemotiveerd en scherper waardoor zijn tijden beter en beter werden. Hij bouwde hiermee ook een mooie voorsprong op na zijn concurrenten. Na wat kleine foutjes en valpartijen verloor hij nog de nodige tijd. Gelukkig was hij niet de enige die foutjes maakte ook zijn concurrenten maakte wat mee waardoor de schade beperkt bleef en hij een weer een geweldig mooie overwinning op zijn naam mag zetten!

Volgende week zal de volgende wedstrijd zijn in de bossen van Hellendoorn.

error: Alert: DIT MAG NIET !!