SIXDAYS®

sixdays.nl

Bruijsten terug op de motor en pakt meteen de winst in Bergeijk

Een week voor de enduro in Bergeijk kreeg Daan weer groen licht om terug op de motorfiets te gaan van de doctor. In goed overleg met de fysio therapeut werd er een plan gemaakt zodat hij zo goed mogelijk aan de start kon verschijnen in Bergeijk. Na enkele motortrainingen voelde de knie goed aan, waardoor het zeker werd dat Daan aan de start van het ONK seizoen kon verschijnen.

Op de vrijdag werden de proeven verkend, hij zag al snel dat het een prachtige enduro ging worden door de vele stukken bos en mooie circuits waar veel werk en tijd in was gestoken. Op de vrijdag ging Daan van start in de tweede minuut dit betekende dat hij als een van de eerste de proeven in dook. Dat dit hem beviel was al heel snel te zien want in de eerste proef zette hij de snelste tijd van alle rijders op de klok met zijn 250 exc-f machine! En pakte ook op zijn E1 concurrenten meteen een voorsprong van 20 seconden. In in alle vier de proeven in de eerste ronde wist hij prachtige tijden op de klok te zetten, waardoor hij na een ronde zelfs een voorsprong van bijna een minuut had.

In de tweede en derde ronden wilde hij dit natuurlijk doorzetten om zo zijn eerste E1 ONK overwinning naar zijn hand toe te zetten. Dit liep voortreffelijk en wist in iedere proef de snelste E1 tijd op de klok te zetten! Waardoor hij met een ruime voorsprong van meer dan twee minuten de overwinning naar zijn hand zetten.

Het was heel erg kortdag voor mij qua trainingen en ik was bang dat ik dit jaar het ONK seizoen aan mij voorbij moest laten gaan, maar het viel allemaal de goede kant op. Ook vandaag ging het ver bovenverwachting goed en had ik ondanks de omstandigheden een perfecte enduro. Ook was het erg leuk om op zo’n mooie route en proeven te rijden echt een dikke pluim voor de club en mensen van Bergeijk! Aldus een zeer tevreden Daan Bruijsten

error: Alert: DIT MAG NIET !!