Schrijf je in voor de KNMV Trainingsdagen

Vorig jaar heeft de KNMV voor het eerst een aantal KNMV-trainingsdagen georganiseerd. Naast de vele motocrossers deden hier ook veel offroad en endurorijders aan mee. Daarom organiseert de KNMV dit jaar speciale trainingsdagen voor zowel motocross als enduro- en offroadrijders. Wees er snel bij, want vol is vol!

De trainingsdagen zijn bedoeld om de eigen rijvaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Tijdens de training wordt er gefocust op zithouding en rijtechniek bij bijvoorbeeld springen, bochten, starten en remmen. De trainingen worden gegeven door KNMV gediplomeerde motorsporttrainers.

KNMV Trainingsdagen Motocross
De trainingsdagen voor motocrossers worden gegeven op 19 oktober in Arnhem en op 24 oktober in Emmen. De dagen starten om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur. Inschrijven kan door te klikken onderstaande links.

19 oktober – Arnhem direct inschrijven (vol!)
24 oktober – Emmen direct inschrijven

De kosten voor deelname zijn € 35,-. Per motocrossdag is er plaats voor maximaal 40 deelnemers. Je moet in het bezit zijn van een KNMV-licentie om mee te kunnen doen. Heb je die nog niet, dan kun je een Basis Sportlicentie aanschaffen via het inschrijfformulier.

KNMV Trainingsdagen Enduro/Offroad
Voor enduro- en offroadrijders organiseren we twee trainingsdagen voor beginners die weinig of geen ervaring hebben met rijden op een circuit én daarnaast is er een trainingsdag voor de rijders die al iets meer ervaring hebben met rijden op circuits. Het is mogelijk om zowel voor de beginnerstraining als de gevorderde training in te schrijven.

Op deze dagen wordt ook naast het circuit geoefend met technieken om bijvoorbeeld over obstakels te rijden. Uiteraard worden ook deze trainingen gegeven door KNMV gediplomeerde motorsporttrainers.

De trainingsdagen voor motocrossers worden gegeven op 8 en 14 september in Arnhem en op 22 september in Lelystad. De dagen starten om 10.00 uur en duren tot 16.00 uur. Inschrijven kan door te klikken onderstaande links.

8 september – Arnhem (beginners) direct inschrijven
14 september – Arnhem (beginners) direct inschrijven
22 september – Lelystad (gevorderden) direct inschrijven

De kosten voor deelname zijn € 35,-. Per motocrossdag is er plaats voor maximaal 40 deelnemers. Je moet in het bezit zijn van een KNMV-licentie om mee te kunnen doen. Heb je die nog niet, dan kun je een Basis Sportlicentie aanschaffen via het inschrijfformulier.

Met de Offroadlicentie of Enduro licentie kun je ook gelijk deelnemen aan de Enduro en Offroad-evenementen die voor 2017 nog op de kalender staan.

KNMV Trainingsdagen Quads
Speciaal voor quad-rijders wordt op 30 september een trainingsdag georganiseerd in Heerde. Net als de overige trainingen zijn de kosten voor de quad-training € 35,-. Het maximaal aantal deelnemers aan deze dag is 35, dus schrijf je op tijd in!

30 september – Heerde (quads) direct inschrijven

Ook voor deze training moet je in het bezit zijn van een KNMV-licentie om mee te kunnen doen. Heb je die nog niet, dan kun je een Basis Sportlicentie aanschaffen via het inschrijfformulier.

Bron: KNMV

error: Alert: DIT MAG NIET !!