Daan ondanks flinke knieblessure derde in EK Duitsland

In de derde wedstrijd om het Europees kampioenschap heeft Daan een derde plaats behaald. Voor aanvang van deze wedstrijd stond hij tweede in het klassement en was gebrand om deze positie te behouden ofwel te verbeteren. Hij had extra trainingsuren op en naast de motorfiets gedaan. Ook de JTX motorfiets werd nog extra goed klaargemaakt, dus van een optimale voorbereiding kon wel duidelijk gesproken worden. In de week voor de wedstrijd werden de drie proeven goed verkend. Vooral de lange enduroproef van twaalf minuten was belangrijk hier zou uiteindelijk het verschil gemaakt kunnen worden op de smalle en technische paden door de bossen. De andere twee proeven waren meer motorcrossachtig, een was gelegen op een grote heide met vele korte bochten met een rijtijd van 7min. De andere op twee grote bouwlanden aangevuld door een vele lussen in een zandafgraving.

Lees meer

error: Alert: DIT MAG NIET !!