Daan Bruijsten voor het JTX-KTM team naar WK enduro in Italië

Daan Bruijsten rijdend voor het JTX-KTM team gaat naar het WK enduro in Italië om ervaring op te doen tussen de wereldtop. Na verschillende goede wedstrijden op zijn 250 EXC-F machine heeft hij samen met zijn team de beslissing gemaakt om naar Spoleto te Italië af te reizen. Waar de derde wedstrijd om het wereld kampioenschap verreden zal gaan worden. Hij is op dit moment zijn laatste trainingen voor deze wedstrijd aan het afwerken en zal volgende week vertrekken om de proeven te verkennen en zich maximaal te focussen op de race op 26-27-28 mei. De wedstrijd zal bestaan uit een proloog op 26 mei en twee lange enduro dagen van drie rondes met daarin drie proeven van verschillende categorieën enduroproef, extremeproef en een crossproef. Graag wil Daan zijn dank uitspreken aan zijn sponsoren en helpers die hem deze kans mogelijk hebben gemaakt!

error: Alert: DIT MAG NIET !!