Daan heel dicht bij het podium in eerste EK Gouveia Portugal

Tijdens de eerste wedstrijd om het Europees kampioenschap is Daan op een zeer knappe derde en vijfde plaats geëindigd. In de tussenstand staat hij er nu ook goed bij op een strakke vijfde plaats met maar een verschil van twee punten naar de nummer twee De wedstrijd werd verreden op 2000km van huis af liggende Gouveia te Portugal. De ondergrond bestond veelal uit stenen en rotsen met daartussen grevelachtig zand, dit maakte het voor de sympathieke Nederlander niet gemakkelijk om goed te scoren.
Het weekend voor de EK werd er nog wat getraind Porto om de voorbereiding zo optimaal mogelijk te laten zijn. Na een pittig weekend werden de motoren weer optimaal geprepareerd om het allemaal niet aan het toeval over te laten. En begon het verkennen van de zeer listige proeven met flinke lengtes, uiteindelijk was de rijtijd van de crossproef +- 8 minuten en die van de enduroproef rond de tien.

Lees meer

error: Alert: DIT MAG NIET !!