HUSQVARNA MOTORCYCLES INTRODUCEERT 2-TAKT ENDURO MODELLEN MET BRANDSTOFINJECTIE 

REVOLUTIONAIRE NIEUWE TE 250i en TE 300i VERANDEREN DE PERCEPTIE VAN 2-TAKT ENDURO MODELLEN 

Met trots kondigt Husqvarna Motorcycles de introductie van haar nieuwe generatie 2-takt Enduro modellen met brandstofinjectie aan. De nieuwe 2018 TE 250i en TE 300i machines zullen beschikken over revolutionaire motortechnologie op het gebied van 2-takt Enduro motoren welke de pioniersgeest van het merk perfect belichaamt. 

Beschikkend over meer dan een eeuw ononderbroken design, ontwikkeling en productie, voegt Husqvarna Motorcycles wederom een benchmark toe aan haar indrukwekkende tijdlijn van innovaties. Als één van de oudste motorfiets fabrikanten en tevens het eerste bedrijf dat ooit een speciaal gebouwde Offroad motorfiets produceerde, is Husqvarna Motorcycles altijd een groot voorvechter van 2-takt motortechnologie geweest. 

Van Rolf Tibblin’s eerste EK Motocross in 1959 naar het gouden tijdperk van Motocross tijdens de jaren ’60 en ’70, is Husqvarna een dominante kracht in het segment van high- performance 2-takt Offroad motoren.
Met de komst van nieuwe generatie brandstof geïnjecteerde 2-takt motoren, zal Husqvarna Motorcycles met trots aan een nieuw hoofdstuk beginnen in haar geschiedenis van baanbrekende innovatie en vooruitstrevende ontwikkeling. 

Deze revolutionaire nieuwe technologie zal in juni 2017 in productie gaan. Aanvullende informatie over Husqvarna’s modeljaar 2018 2-takt Enduro modellen wordt vrijgegeven op 30 mei 2017. 

error: Alert: DIT MAG NIET !!