Pre-entry ISDE 2017 Brive-la-Gaillarde

In de week van 28 augustus tot en met 2 september 2017 wordt in Brive-la-Gaillarde (Frankrijk) de ISDE 2017 (International Six Days Enduro) gehouden. Naast World Trophy teams (WTT), Junior Trophy Teams (JTT) en Club Teams zal daar ook de FIM Enduro Vintage Trophy weer van start gaan. Brive-la-Gaillarde ligt op ongeveer 1000 km reisafstand van Arnhem.

Uiterlijk 28 februari moet de KNMV een opgave doen aan de organisatie van de ISDE met hoeveel teams Nederland aan deze Zesdaagse wil gaan deelnemen. Rijders die besloten hebben dat ze als clubrijder willen deelnemen aan de Zesdaagse worden verzocht om dit per e-mail door te geven aan Mario Pieterse: m.pieterse@knmv.nl

Deadline hiervoor is woensdag 22 februari! Bij alle vooraanmeldingen wordt gecontroleerd of reglementair mag worden deelgenomen aan de ISDE. Het aanvullend reglement voor de ISDE 217 is op dit moment nog niet beschikbaar, maar wordt gepubliceerd zodra we deze ontvangen.

Vanaf half maart ontvangen we bericht hoeveel rijders (clubteams) er plek is.

Meer informatie over de ISDE is te vinden op www.isde-france-2017.com

Het KNMV bestuur bepaalt op een later moment of er een inschrijving voor een WTT en/of JTT gedaan wordt. Hierover is op dit moment nog geen besluit genomen.

error: Alert: DIT MAG NIET !!