LUCAS DOLFING WINT ONK ZELHEM

image002

Afgelopen zaterdag 12 November stond de Enduro van Zelhem op de kalender. Lucas had er erg veel zin aan, de eerste ronde kon lucas gelijk al een goed ritme pakken en goede tijden op de klok zetten ondanks de kou want het had de nacht ervoor al een beetje gevroren. De tweede ronde kon Lucas Dolfing dit ritme goed vast houden en wist weinig fouten te maken.

Hierdoor kon hij verder uitlopen bij de nummer 2! Maar ondanks de voorsprong moest Lucas zich toch blijven concentreren omdat als hij de laatste ronde alsnog fouten ging maken, hij misschien zijn voorsprong zou verliezen. Dus Lucas ging er nog even goed voor zitten. Door weinig fouten te maken en hele goede tijden op de klok te zetten kon hij zelfs nog verder uitlopen bij de nummer 2 en had deze dagwinst in zijn klasse weer te pakken! Ook werd hij deze dag 2e in de scratch! Een hele mooie dag voor Lucas zou ik zo zeggen! Bij deze hartelijk dank voor de goede zorgen en dank aan de organisatie voor weer een mooie enduro!

error: Alert: DIT MAG NIET !!