ARIETE-MOTOREX ENDUROTEAM EEFDE Wij gaan voor de jeugd

Wij gaan voor de jeugd

EEFDE, 10 November 2016.

Nu het seizoen 2016 op een haar na klaar is en de kampioenen bijna bekend zijn willen wij laten weten dat wij onze plannen voor het komende seizoen al rond hebben.
In 2017 zullen wij als team veel energie gaan steken in talentvolle jeugd-endurorijders die op termijn het stokje over kunnen nemen van onze senior-endurorijders.

Nadat we in het lopende seizoen al Yorick en Frank Nijzink als jeugdrijders aan ons team hebben toegevoegd zijn we heel erg blij om te kunnen melden dat we overeenstemming hebben bereikt met KAIYA Brouwer uit Vroomshoop en Bram de Snaijer uit Habrinkhoek om vanaf 1 januari as. ons team te komen versterken.
Kaiya Brouwer, een zeer getalenteerd en gedreven jongeling, die helemaal gek is van enduro, en in 2016 als 2de eindigde bij de jeugd, wordt een mooie toekomst voorspelt in de enduro.

Bram de Snaijer, nu herstellend van een recente kruisbandoperatie, heeft ook al dit jaar enkele malen meegetraind met ons team en past uitstekend in de plannen die wij hebben met onze jeugdrijders.

Kaiya en Bram zullen net als Yorick en Frank gedurende het seizoen begeleid worden door onze rijdersbegeleider, Jos Stuivenberg die in overleg met onze gediplomeerde trainers, Geert Snellenberg en Lars Verbakel een training- en wedstrijdprogramma opstellen die de jeugdrijders een stap vooruit zal brengen en wij gaan er vanuit dat dit zal leiden tot verbetering van de prestaties en mooie podiumplaatsen in 2017.

Robin Voortman heeft aangegeven te stoppen met het rijden van enduro in het komende seizoen. Incidenteel, met een daglicentie zal Robin nog te bewonderen zijn. Ook Lars Verbakel heeft aangegeven een stapje terug te willen doen en heeft dispensatie gevraagd om terug te keren naar de Nationalen.
Kopman van het ARIETE-MOTOREX ENDUROTEAM EEFDE blijft natuurlijk Vincent Rikhof die in 2017 weer het ONK, EK, ISDE 6DAYS en diverse andere binnen- en buitenlandse wedstrijden zal gaan rijden.
Ook Bob van Tulder zal in 2017 weer deel uitmaken van ons enduroteam en in ieder geval deelnemen aan alle wedstrijden om het ONK ENDURO.

Bertus Snellenberg – teammanager

error: Alert: DIT MAG NIET !!