LUCAS DOLFING WINT ONK ENDURO HELLENDOORN

image001

Afgelopen weekend stond de enduro van Hellendoorn op het programma! Een mooie route was uitgezet met daarin 3 verschillende proeven. Ondanks dat ze slecht weer hadden voorspelt was het toch de hele dag droog gebleven behalve op het einde maar toen was Lucas al binnen.

De eerste ronde moest Lucas er nog even inkomen, hij verloor een aantal seconde op zijn concurrent en kon wat lastig zijn ritme vinden. Gelukkig hield dit Lucas niet tegen om de tweede ronde extra zijn beste te doen. Langzaam maar zeker kwam hij dichter bij zijn concurrent en hij begon de dag zegen te ruiken. Vooral de laatste ronde kwam hij dichter bij en wist te winnen met 3 seconde verschil!! Lucas staat nu 2 punten voor in het totaal klassement van zijn klasse. (Spannend!!) Volgende week staat Zelhem op de agenda, en wij hebben er weer zin aan!!

error: Alert: DIT MAG NIET !!