SIXDAYS®

sixdays.nl

Daan Bruijsten maakt positieve start in de zesdaagse

Daan Bruijsten maakt positieve start in de zesdaagse

Daan Bruijsten van het WPM KTM Team heeft een sterke start gemaakt in de zesdaagse in het Spaanse Navarra. Bruijsten bouwde zijn ritme rustig uit op de eerste twee dagen en dit zorgde ervoor dat hij zijn eerste top tien plaats al binnen heeft in de clubscratch!

Op de eerste dag maakte Daan gelijk een mooi begin in de zesdaagse. Omdat hij laat mocht starten, had hij veel last van het stof die de vele langzamere rijders deden opwaaien. ‘’Hier zullen we op de tweede dag minder last van hebben omdat we dan op scratch zullen starten’’, waren de woorden van een tevreden Daan. De WPM KTM-rijder sloot de eerste dag af op een 35ste plaats in de clubscratch en was vastbesloten om op de tweede dag een stijgende lijn vast te houden.

Op de tweede dag wist Bruijsten opnieuw strakke tijden neer te zetten. Geconcentreerd rijdend slaagde hij erin om weinig fouten te maken. De dag begon opnieuw in het stof maar tegen het einde veranderde dit omdat het begon te regenen. Daan sloot de dag netjes af en wist op een mooie tiende plaats van de C3 klasse te finishen.

Vandaag staat de derde dag van de zesdaagse op het programma. Het heeft vannacht veel geregend waardoor het een pittige dag beloofd te worden.

error: Alert: DIT MAG NIET !!