FINALE EK ENDURO HARFSEN 28 EN 29 OKTOBER 2016 ARIETE-MOTOREX ENDUROTEAM EEFDE

Net zoals voorgaande jaren heeft het ARIETE-MOTOREX ENDUROTEAM EEFDE weer toegezegd om Gerrit Naafs te helpen met opbouwen en opruimen van de route die tegen onze thuisbasis, Eefde, aan ligt.

Nu is er dit jaar, mede doordat de wedstrijd in Harfsen uitgebreid is met de finale van het EK Enduro2016. Hierdoor is ook het aantal km’s dat er voor onze rekening komt uitgebreid. Bovendien zit er in onze route een nieuwe proef (MOTOREX proef – gedeelte van de beroemde proef in de zandafgraving langs het kanaal) die wij ook heel graag willen uitzetten en bemannen.

Omdat Gerrit Naafs al enkele weken druk bezig is met het contacten met land- en boseigenaren, gemeente, Rijkswaterstaat en andere instanties ligt de route nu bijna vast.

Om één en ander goed te organiseren hebben we hulp nodig. Natuurlijk gaan alle teamleden, hun begeleiders, ons verzorgingsteam en nog vele anderen op zondag 23 oktober de omgeving van Eefde in om alles uit te zetten.

Maar we kunnen nog veel hulp gebruiken. Niet alleen op deze zondag maar ook de dagen voorafgaande aan de wedstrijd maar ook op de wedstrijddagen, denk hierbij aan marshalls, start/finish proef, etc. Ook dienen wij natuurlijk ook weer de gehele route op zondag de 30ste oktober zo goed mogelijk op te ruimen en weer terug te brengen in keurige staat.

Het ARIETE-MOTOREX ENDUROTEAM EEFDE wil je vragen of je bereid bent om ons ergens in deze drukke week te helpen. Alle hulp is welkom en wij zullen je heel erg dankbaar zijn als je je tijd en moeite in ons team en de enduro in NL wilt stoppen.

We zien je reactie graag zsm terug en laat hierbij dan direct weten op welke dag je wilt helpen om deze finale van het EK Enduro en natuurlijk de ONK Enduro in Harfsen tot een succes te maken.

Met de allerbeste groeten, ook namens alle teamrijders,
Bertus Snellenberg/Gerrit Naafs
0642600797 B of 0651272822 G
info@enduro-mxteam.com
FB: Ariete-Motorex Enduroteam Eefde

error: Alert: DIT MAG NIET !!