Lucas Dolfing derde tijdens BK Lierneux.

image001

Afgelopen zaterdag heeft enduro rijder Lucas Dolfing de BK enduro in Lierneux gereden. De enduro had een route van 55 kilometer met daarin 2 mooie proeven. Lucas ging vol goede moed en goed fit van start rond half 10. Redelijk snel was de eerste proef. Lucas zette mooie tijden neer en zat lekker in zijn ritme. Bijna de gehele enduro heeft hij in zijn klasse op nummer 1 gestaan. Helaas kwam Lucas in de 2e ronde (v/d vier) op de route hard ten val en had erg veel last van zijn onderbuik. Maar hij ging gewoon door en zette de derde ronde ook hele mooie tijden neer.

In het begin van de vierde ronde begon het toch echt wel aardig zeer te doen en werden de tijden wel iets minder maar hij wou hem uitrijden, wat gelukkig ook gelukt is maar het ging niet van harte hierdoor is Lucas geëindigd op de 3e plek wat ook een erg mooie prestatie is! Eenmaal van de motor af ging lopen hem ook niet zo makkelijk meer af en zijn ze snel richting huis gegaan. Gelukkig na een nacht slapen zit het er alweer een stuk beter uit en gaan wij er vanuit dat hij weer snel helemaal hersteld is.

error: Alert: DIT MAG NIET !!