HUSQVARNA 2017 ENDURO RANGE ONTHULD

Husqvarna 2017

Eerste glimp van Husqvarna’s volledig nieuwe 2017 enduro range

Husqvarna Motorcycles biedt met trots een eerste blik op de geraffineerde, gloednieuwe enduromotoren voor het modeljaar 2017. De range bestaat uit zeven motoren, die zijn ontworpen om in alle omstandigheden uit te blinken en rijders van alle niveaus te ondersteunen, terwijl ze nieuwe paden inslaan en de grenzen van hun endurocompetenties verleggen.

De nieuwe Husqvarna 2-takt 125 TX, TE 250 en TE 300 bieden net als de 4-takt FE 250, 350, 450 en 501 modellen nieuwe niveaus van enduro-beleving. De 2017-modellen markeren een belangrijke stap voorwaarts voor de offroad motoren van het historische merk. Met absolute topcomponenten, een progressief design en een laag gewicht biedt de nieuwe modelreeks verbeterde prestaties met een soepele en goed doseerbare gasrespons in het hele toerenbereik.

Dankzij diverse gewichtsbesparende maatregelen garandeert de nieuwe 2017 Husqvarna range in elk terrein ongeëvenaarde stuureigenschappen en prestaties. Technologische innovaties zoals carbonfiber subframes, een WP Xplor 48 voorvork, achtervering met linksysteem en een geoptimaliseerde stijfheidsbalans van het frame zorgen ervoor dat rijders hun persoonlijke grenzen naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

De scherpe, dynamische en slanke lijnen zijn ook op de 2017 Husqvarna modellen terug te vinden, zodat ze behalve een perfecte geometrie ook een prachtig uiterlijk bieden.

Alle 2017 Husqvarna enduro-modellen staan vanaf juli 2016 in heel Europa bij de officiële dealers.

De exacte technische gegevens en de verkoopprijzen zullen op 11 juli 2016 bekend worden gemaakt.

error: Alert: DIT MAG NIET !!