WPM KTM Team werkt goede trainingsstage af in Spanje

wpmspanje

Het WPM KTM Team heeft deze week onder mooie weersomstandigheden een goede trainingsstage af kunnen werken in Spanje. Ismo ten Velde, Daan Bruijsten, Robin Nijkamp en Nina Klink hebben de hele week in de bergen getraind rondom het gebied van Lloret de Marleen.

De vier leden van het WPM KTM Team waren niet alleen want ook Dominique Tijhuis Trutmans, Lucas Dolfing en Bas Klein Haneveld waren erbij om elkaar op deze manier optimaal voor te bereiden op het Europees Kampioenschap Enduro, dat op 12 en 13 maart van start gaat in Donoratico, Italie.

De trainingsweek ging op zondag van start met een rustige training om aan de stenen te wennen. Toen het juiste gevoel er was, gingen ze met een gids op pad en werd er op een stevig tempo een route gereden. De rest van de week hebben de rijders zelfstandig getraind en werden er verschillende routes gereden en moeilijke klimmetjes gepakt. Ook zijn er diverse proeven uitgezet waarbij de tijden van de rijders zijn opgenomen. Op deze manier kon men zich goed aan elkaar optrekken en bleef er scherp gereden worden.

Alle rijders blikken terug op een zeer geslaagde trainingsstage, die zeker voor herhaling vatbaar is! In de komende weken zal het WPM KTM Team haar voorbereiding op de start van het Europees Kampioenschap Enduro verder zetten.

error: Alert: DIT MAG NIET !!