WPM KTM Team klaar voor de start van het ONK Enduro in Enter

2016

Aanstaande zaterdag kunnen de leden van het WPM KTM Team weer aan de bak tijdens de eerste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Enter. Tussen de kampioensrit en deze eerste wedstrijd in Enter zat slechts zes weken waardoor de teamleiding in korte tijd alles moest regelen voor het nieuwe seizoen. Naast al het regelwerk kon het team tijdens het KNMV gala in Doetinchem de verdiende prijs in ontvangst nemen voor het behalen van de Nederlandse merkentitel in 2015.

Mede dankzij de professionele uitstraling van het team, in combinatie van de gezelligheid en de goede sfeer, kan het WPM KTM Team opnieuw rekenen op de steun van een groep enthousiaste sponsoren. Binnen het team is in de winterperiode een kleine wijziging geweest. Erwin Plekkenpol heeft na vijftien seizoenen bij de inters besloten om het rustiger aan te gaan doen in de motorsport. Zijn plaats binnen het team is overgenomen door de talentvolle Daan Bruijsten, die in 2015 kampioen wist te worden bij de nationalen. Hieronder kunt u de samenstelling van het team voor dit jaar bekijken:

-Robin Nijkamp E2
-Ismo ten Velde E2
-Daan Bruijsten E2
-Nina Klink E2
-Mark Wassink E3
-Kay Hulshof E2
-Peter Lenselink EV40
Als aanvulling op de bovengenoemde rijders zal Hans Vogels zich aansluiten bij het merkenteam zodat er bij het WPM KTM Team niets aan ontbreekt om te proberen de Nederlandse merkentitel te prolongeren.

Aankomende zaterdag is de start van het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Enter. De Enterse motorclub maakt er altijd iets moois van waarbij je op voorhand nooit weet wat je te wachten staat. In de aanloop op de wedstrijd in Enter namen we in de winkel van WPM Motors een mooi filmpje op waarbij Mark Wassink, Nina Klink en Andre Pullen aan het woord komen.

error: Alert: DIT MAG NIET !!