Husqvarna Motorcycles Nederland sluit 2-jarige overeenkomst met Bas Klein Haneveld

amel-bas

Husqvarna Motorcycles Nederland heeft een tweejarige overeenkomst gesloten met Bas Klein Haneveld. De rijder uit Vorden heeft een succesvol seizoen doorgemaakt waarin hij Nederlands kampioen enduro is geworden in de E2 klasse.

Klein Haneveld zal de overstap maken van de E2 naar de E3 klasse waarin hij op een Husqvarna TE300 de strijd aan zal gaan met de concurrentie. Naast de wedstrijden om het Open Nederlands Kampioenschap zal hij ook het volledige Europees kampioenschap enduro gaan rijden. Mocht er tijd over zijn dan zal Bas op een Husqvarna TC250 aan de start komen in het Nederlands kampioenschap MX1.

Bas heeft iets meer dan een maand om met de Husqvarna machine te trainen voordat het Open Nederlands Kampioenschap enduro op 30 januari van start gaat in Enter.

Commentaar Amel Advokaat, Husqvarna Motorcycles Nederland:’’We zijn er heel content mee dat we een talentvolle endurorijder als Bas in ons midden krijgen. In zijn korte endurocarriere heeft hij toch al in de E1 en E2 klasse een ONK titel weten te pakken. Wij van Husqvarna zullen hem met alles helpen, waar nodig om samen met hem een gooi te doen naar de titel in de E3 klasse’’.

error: Alert: DIT MAG NIET !!