Daan Bruijsten vervanger van Erwin Plekkenpol binnen het WPM KTM Team

daan2016

Toen Erwin Plekkenpol bekend maakte dat hij aan het einde van het jaar zou stoppen met zijn actieve endurocarriere, begon de teamleiding van het WPM KTM Team gelijk rond te kijken wie hem het beste zou kunnen vervangen. Het oog viel al snel op Daan Bruijsten.

In zijn allereerste endurojaar heeft Daan gelijk al laten zien dat er rekening met hem gehouden moet worden. Daan wist alle wedstrijden te winnen en werd Nationaal kampioen N-2 en pakte daarnaast ook de scratch titel. Zijn tijden waren snel genoeg om bij de inters goed mee te kunnen doen.

Daan zal voor het WPM KTM Team op een KTM 450 EXC KTM van start gaan in de E2 klasse en zal ook alle wedstrijden om het Europees kampioenschap gaan rijden. Ook liggen er plannen om in de motorcross op een KTM 450 SX-F te gaan rijden in de Dutch Masters of Motocross MX1.

Het WPM KTM Team is er blij mee dat ze een rijder met een grote potentie hebben kunnen contracteren en dat hij samen met de ervaring van alle andere teamleden een mooie groei kan maken binnen de endurosport.

Goed nieuws is er op het gebied van de sponsors want iedereen heeft hun steun voor het volgend seizoen toegezegd en er zijn zelfs een aantal nieuwe ondersteuners bijgekomen. Het team wil alle sponsoren fijne feestdagen toewensen en een gezond en sportief 2016.

error: Alert: DIT MAG NIET !!