Zie hoe de enduro kampioensrit verliep voor het WPM KTM Team

Vorig weekend kregen we de kans om met eigen ogen te zien hoe lang, zwaar en mooi een enduro kampioensrit is. Op vrijdag na de administratieve en technische keuring gingen we richting de proeven om deze grondig te inspecteren.

Op zaterdag zaten de rijders van 09:00 uur tot 16:00 uur op de motor en moesten daarna nog vijftien minuten sleutelen zodat ze op zondag met frisse moed op pad konden voor de tweede dag. Na een goede nachtrust was het duidelijk dat het loodzwaar zou worden. Regen, regen en nog eens regen. In plaats van vier werden er drie ronden gereden maar de rijders van het WPM KTM team waren maar met 1 ding bezig en dat was zo goed mogelijke tijden op de klokken zetten.

Om een indruk te krijgen hoe de kampioensrit verliep voor de leden van het WPM KTM team kunt u hier klikken om het filmpje te bekijken.

error: Alert: DIT MAG NIET !!