Opnieuw zege voor Lucas Dolfing

image003

Vrijdag was Lucas al vertrokken zodat hij goed uitgerust kon beginnen aan de enduro. Op de deze enduro was de route ongeveer 80 km met 3 proeven per ronde. Deze ronde moest Lucas 3 keer rijden. Proef 1 was een bosproef met veel dikke gaten. proef 2 was een bouwland proef en proef 3 was op een crossbaan.

Lucas moest om 09:10 starten en gelijk de eerste proef heeft Lucas even bodemonderzoek gedaan, hij moest nog even warm worden. De 2e ronde kon Lucas goed in zijn ritme komen maar hij moest nog wel even flink gas geven want op dat moment stond hij nog geen eerste. De 3e ronde zette Lucas hele mooie tijden op de klok en wist zelfs in proef 2 de snelste tijd in de scratch te halen! ( en ook in ronde 2). Zo kwam Lucas weer op de eerste plek en wist ook nog ruim 40 sec uit te lopen bij nummer 2. Een zware maar wel erg mooie enduro!

error: Alert: DIT MAG NIET !!