HT Husqvarna Rally team

Header Husq 1

Zoals vorige maand bekend gemaakt door Husqvarna, gaat HT Rally Raid een samenwerking aan met Husqvarna Rally voor zowel Dakar als de overige rally’s (zie het bijgesloten persbericht van Husqvarna). HT Rally Raid krijgt de verantwoordelijkheid voor het Husqvarna satelliet team. Het is altijd onze missie geweest om onze rijders de best mogelijke omstandigheden te bieden waardoor zij het beste uit zichzelf kunnen halen en hierdoor maximaal kunnen presteren in de Dakar en andere rally’s.

Alle aspecten om dit realiseren van administratie, logistiek, service tot aan de motoren worden door een toegewijd professioneel team met een enorme dosis ervaring verzorgd.

Om de vraag naar een betrouwbare en uiterst competitieve motorfiets in te vullen zijn we blij onze samenwerking met Husqvarna bekend te kunnen maken.
Husqvarna heeft een belangrijke plaats in het motorsport verleden en is opnieuw bezig aan een enorme opmars in de verschillende disciplines van de motorsport.

De passie die wij hebben voor Rally en die we delen met onze klanten, sluit naadloos aan bij de introductie van Husqvarna in de Rallysport. Wij zijn blij en trots om met Husqvarna samen te werken om zo onze rijders de beste motor te kunnen bieden om hun doel of zelfs hun droom kunnen verwezenlijken.

HT Husqvarna Rally Team

Henk Hellegers

HUSQVARNA MOTORCYCLES ANNOUNCES ENTRY INTO RALLY SPORT

Ruben Faria & Pela Renet as Husqvarna Factory riders

Husqvarna Motorcycles has announced that it will compete in the Dakar Rally with an official factory team from the 2016 edition of the most famous and toughest offroad event on the annual motorsports calendar.

The official Husqvarna Factory Racing Team have signed two prominent riders in the form of Dakar veteran Ruben Faria of Portugal and Pierre-Alexandre (Pela) Renet of France, who comes to rally sport with impeccable Enduro credentials. Riders will contest the Dakar on the Husqvarna FR 450 Rally bike.

Robert Jonas, Husqvarna Motorcycles Vice President Motorsports said he very much welcomed the announcement as a natural extension to Husqvarna’s engagement at the highest level in other leading international motorsport activities.

Robert Jonas: “We are pleased and proud to be taking the Husqvarna brand another step forward into rally sport. Husqvarna has a rich tradition of racing and this represents an opportunity for us to honor and extend this tradition. The Dakar is the most prestigious rally on the calendar. We’re determined to compete on equal terms with the world’s best teams and we are ready to accept the challenge of rally sport at its finest. We are also very confident that it will be rewarding for our brand and our factory team.”

The Husqvarna presence in the Dakar paddock will be further underlined by the HT Husqvarna Rally Team managed by Henk Hellegers as the brand’s official satellite team. “The HT Husqvarna Rally Team as the satellite team is a natural extension of the Husqvarna brand activities and we look forward to working with them,” Jonas confirmed.

error: Alert: DIT MAG NIET !!