Lucas Dolfing in de top 10 EK Kroatië

image003

Tijdens de eerste dag waren er twee mooie proeven uitgezet. De eerste proef was in een rivierbedding met een paar extreme hindernissen. De tweede proef was tegen een berg aan met verschillende kleine paden en een deel van de proef was op een stuk grasland. De temperatuur was erg hoog in Kroatië.

Lucas moest aardig wennen aan de omstandigheden. Op de eerste dag moesten er drie ronden afgelegd worden. Toch kon Lucas in de eerste proef een goede tijd neer zetten. In de tweede proef had hij iets moeite met de krappe bochten waardoor Lucas wat tijd verloor. Tijdens de tweede ronde maakte Dolfing een paar foutjes. De derde en laatste ronde ging Lucas er nog even voor zitten en wist nog een paar goede tijden neer te zetten. Lucas finishte de eerste dag op een 8e plaats

Tijdens de tweede dag moesten er 6 proeven afgelegd worden. In de eerste ronde kon Lucas zijn draai niet zo erg vinden. In de tweede ronde ging het al een stuk beter. De tijden gingen omlaag. Tijdens de derde ronde werd de route iets ingekort. Lucas kon de snelheid vasthouden en wist zo 10e te worden tijdens de tweede dag.

error: Alert: DIT MAG NIET !!