Bas Klein Haneveld goed voorbereid van start in EK Enduro in Kroatie

Bas Klein Haneveld gaat morgen goed voorbereid van start in de tweede wedstrijd om het Europees Kampioenschap Enduro in Kroatie. Vorig weekend vertrok Bas al richting Kroatie waar hij op maandag en dinsdag samen met Bjorn Sloot, Robin Nijkamp en Lucas Dolfing trainingen af heeft gewerkt. Op woensdag en donderdag werden de proeven verkend.

De eerste proef is mooi. De start loopt door een bos waarna de rijders gelijk een beekje in schieten met stenen. Daarna volgt er een grasveld met een crossbaan en daarnaast is er een kleine stukje extreme in deze proef verwerkt met banden en een aantal boomstammen.

De tweede proef begint op een grasveld waarna de rijders een bos in gaan met daarin afhangende rotswanden en een aantal hele technische stukken. Deze proef eindigt op een grasveld met daarop een bandenbak.

Vandaag heeft Bas zijn Beta ingeleverd in het parc ferme. Hij voelt zich goed en kijkt er erg naar uit om morgen van start te gaan in de tweede EK van het seizoen. Om 09:43 uur zal hij starten en rond de klok van 17:07 uur zal hij normaal gesproken binnen komen!

error: Alert: DIT MAG NIET !!