Opnieuw winst voor Lucas Dolfing tijdens ONK Enduro

Op zaterdag 7 maart stond voor TM Racing Nederland rijder Lucas Dolfing z’n tweede wedstrijd op het programma. Dit maal werd de wedstrijd verreden in Holten.

In Holten waren drie mooie proeven uitgezet. De eerste proef was op de welbekende ‘Zuurberg’ bij deze proef moesten 2 ronden afgelegd worden. De tweede proef was op een stuk bouwland met een klein stukje bos erin. De derde en laatste proef was op de crossbaan.

Er moesten deze dag 3 ronden verreden worden. Lucas moest de eerste ronde een beetje wennen aan de proeven. Tijdens de tweede ronde ging het al een stuk beter en de tijden werden beter. Ook de laatste ronde ging het goed en wist Lucas zijn ritme vast te houden. Lucas wist vijf proeven van de negen te winnen. Dit was voldoende om met de dagzege naar huis te gaan.

error: Alert: DIT MAG NIET !!