Tweede wedstrijd voor Hans Vogels wederom winst!

Zoals iedereen, was ook Hans aan de beurt met ziek zijn afgelopen week.
Nog een beetje belabberd (vertelde pa Vogels) stapte Hans in de bus om in alle vroegte te vertrekken naar de tweede wedstrijd van het seizoen in Holten. Onderweg knapte hij gelukkig nog wat meer op en toen Hans van start ging was hij er ook weer klaar voor en had hij er zin in.

Hans ging er voor zitten en pakte weer een overwinning. In zijn eigen klasse en ook in de scratch mocht hij weer een nummer 1 opschrijven.
Op de afbeelding een overzicht van de top 20.

De scratch voor wie niet weet wat dat inhoud: Dit zijn alle rijders uit de klasses E3, E2 en E1 met de uitslagen op een rijtje in een aparte uitslag.
Aangezien Hans weinig of eigenlijk niet getraind heeft met de motor, doordat Hans moest werken op de motorbeurs in Utrecht én hij ziek is geweest afgelopen week, is het een extra fijn gevoel voor Hans om naast de E3 klasse ook de scratch te winnen. Het was er weer eentje om trots op te zijn!

De komende tijd staan er geen enduro wedstrijden op het programma. De eerstvolgende staat voorlopig voor 3 oktober op de kalender. Hans zal verder zijn motor wat meer afstellen naar zijn wensen, de nodige trainingen rijden en uiteraard veel aan conditietraining gaan doen. Het komt tenslotte niet vanzelf…

error: Alert: DIT MAG NIET !!