SIXDAYS®

sixdays.nl

Nieuwsbrief Sjaak Martens Etappe 6, feestje

RH150109-223

Sjaak heeft vandaag weer wat tijd verloren. “Ik zat weer helemaal verkeerd” zei hij. Sjaak is een beetje aan het ronddolen geweest maar dat deden een paar top tien rijders ook dus dat is helemaal geen schande.

Het enige dat je dan op zo’n moment kan doen is helemaal terug naar het begin en gewoon opnieuw beginnen. Goed kijken zodat je niet weer dezelfde fout maakt. Roadbook weer helemaal terug zetten op het punt dat je zeker weet dat je goed zit en weer proberen. Het stof maakt het allemaal niet makkelijker. Soms zie je gewoon niet goed genoeg waar je heen moet of denk je dat je ergens heen moet doordat daar stof hangt van andere rijders, maar die stofwolk kan door de wind wel helemaal verplaatst zijn. Dan zit je dus nog mis..

Mooie forse klimmen zaten erin vandaag en de motor loopt perfect.

Die geeft geen klap verkeerd! “Tijd verloren..? Ach ja.. Het is sowieso al helemaal geweldig om deel te kunnen nemen aan dit feestje” zei Sjaak. “We zijn tenslotte pas op de helft en er kan nog zo veel gebeuren”. Hij maakt zich dus niet te druk en houdt lekker het koppie erbij. Geen gekke of domme dingen doen staat voorop. Gewoon dag na dag uitrijden en weer naar de thuisbasis in het bivak zien te komen.

Morgen is het de welverdiende rustdag voor de motorrijders. Sjaak was er wel aan toe. Telefonisch contact was prima maar niet te vroeg! eerst is het tijd om uit te slapen! Contact krijgen was moeilijk vandaag. Bellen vanuit het bivak is erg lastig, zo niet onmogelijk. Antoinette, de vrouw van Sjaak liet even weten dat contact vanuit Nederland daarheen wel mogelijk was. Tsja.. Die ene zendmast zal bij binnenkomen van al die deelnemers wel overbelast zijn..

error: Alert: DIT MAG NIET !!
Enduro

GRATIS
BEKIJK