Nieuwsbrief Hans Vogels: De podiumceremonie

IMG_2294

De podiumceremonie is eigenlijk niet meer dan een rondje door de stad. Een heel leuk rondje wel te verstaan, waar je wel even mee bezig bent door de vele stops die je maakt omdat er zoveel mensen een foto willen maken onderweg. Als echte helden word je overal onthaald. Het is echt ontzettend druk, maar volgens Hans Vogels is dat pas echt goed te zien op de foto’s en filmpjes die Mark Wassink en Gwen Cuppen (monteur van Sjaak Martens) hebben gemaakt terwijl ze tussen het publiek staan.

Hans heeft vandaag eindelijk zijn eerste roadbook in handen. Nu wordt het eindelijk echt! Geconcentreerd is het roadbook voorzien van de diverse gekleurde markeringen die de nodige informatie op moeten leveren in één oogopslag. Groen voor rechtdoor, blauw voor richting veranderen en rood voor gevaar. Een secuur klusje dus!

IMG_2307

Dag 1, Zondag 4 januari ziet er als volgt uit:
Starten rond 6.00 uur in Buenos Aires
Finish 838 km later in Villa Carlos Paz.
De special stage gaat over 175 km,
de rest is verbindingsroute.

Het begint al met een lange dag!

error: Alert: DIT MAG NIET !!