Vanaf januari 2015 zal Anne van der Knaap (23) aan de slag gaan als Marketing Coördinator van KTM Nederland

anne4-2

Na een leerzame en indrukwekkende Marketing Meeting in Mattighofen, is Anne geïnspireerd en klaar voor een knallende start bij KTM Nederland. Tijdens haar studie en vorige baan bij Motorsport Organisatie Nederland heeft zij al veel ervaring in Marketing opgedaan en tevens de motorwereld leren kennen. Zelf is zij liefhebber en beoefenaar van extreme- en adventure sporten.

Anne werkt al meerdere jaren bij verschillende 24-uurs endurance autoraces in o.a. Dubai en Zandvoort. Bovendien maakte ze bij de MON circa 160 motorsportraces per jaar mee, dus Anne is zeker Ready to Race!

Met Anne als nieuwe aanwinst is KTM Nederland weer een motorfanaat rijker met een duidelijke visie op marketing.
Anne van der Knaap: “Ik heb ontzettend veel zin om te starten voor dit prachtige merk. De eerste kennismaking is veelbelovend en ik ben trots dat ik deze functie mag vervullen. ”

error: Alert: DIT MAG NIET !!