2e plaats voor Lucas Dolfing tijdens ONK Vorden.

Zaterdag 18 oktober stond voor de TM rijder Lucas Dolfing het ONK Enduro in Vorden op de kalender. Er waren 3 mooie proeven uitgezet in Vorden. De eerste 2 proeven waren op een stuk bouwland uitgezet. De derde proef was in een stuk bos. Door de inters moesten 3,5 ronden worden afgelegd. In de eerste ronde kwam Lucas Dolfing de proeven goed door, hij had een fijn tempo te pakken. In de tweede ronde maakte Lucas een klein foutje wat hem iets tijd kostte.

In het laatste deel van de wedstrijd probeerde Lucas zijn verlies terug te winnen. Hij zette goede tijden neer en wist zo als 2e te finishen. In de tussenstand staat Lucas Dolfing op de 1e plaats. Aankomende zaterdag gaat Lucas Dolfing van start in de zesde wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap Enduro in Hellendoorn.

error: Alert: DIT MAG NIET !!