Spectaculaire motorsport in Hellendoorn e.o.

De motorclub M.C.N.H. organiseert zaterdag 25 oktober voor de 48e keer een wedstrijd om het Nederlands Kampioenschap O.N.K. Enduro. Deze enduro wordt door velen gezien als de mooiste en spectaculairste wedstrijd van Nederland. Beroemd is de proef bij de zandkuil bij de Hotel ’De Uitkijk’ in Hellendoorn.

De M.C.N.H. leden strijden mee om het Nederlands Kampioenschap, met als topper Robin Nijkamp. Robin is 4e geworden bij het Europees Kampioenschap enduro en is nu in een zware strijd verwikkeld met Hans Vogels om het Nederlands Kampioenschap.
Kevin Dijk en Robin Voortman doen ook nog mee om Nederlands Kampioen te worden.

Tevens is er catering bij de zandkuil en bij de familie Klein Kromhof te Daarlerveen.

De wedstrijden beginnen om 08.30 bij Aktief Overijssel, de finish is om ongeveer 14.00 uur. Hierna komen de offroad rijders aan start.

Piet Paulusma komt onder voorbehoud in de avond het weer presenteren.

error: Alert: DIT MAG NIET !!